12 zaken tonen mode op 6de editie D-LUXE

Geplaatst op

Na vijf succesvolle jaren is modeshow D-LUXE toe aan haar zesde editie. De organisatie pakt uit met maar liefst twaalf modezaken die gedurende het tweedaagse spektakel hun nieuwste collecties tonen. Zowel op donderdag 10 als vrijdag 11 september zullen mannequins de catwalk sieren. “Dit jaar presenteren we een uniek en compleet gamma voor mannen en vrouwen met ook kinderkledij, lingerie, trouwkledij en ook zwangerschapskledij.” reageert organisator Bert Schelfhout. “We zullen onze gasten opnieuw in de watten leggen met een drankje en lekkers.”banner1.1


Met de avonden willen de organisatie de Deerlijkse modezaken regionaal op de kaart te zetten. Ze werken hierbij samen met lokale en regionale handelaars, die onder andere zorgen voor een hapje en drankje tijdens de modeshow.  Zo zorgt bakkerij Hanssens voor een heerlijk toetje.  De 12 deelnemende zaken zijn La Vita et Bella, Feeling Good, herenkledij Textila, kinderkledij De Zon,  kinderschoenen Scoebidoe, herenkleding Pierrot, Amandine, Lingerie Ameye, Belles Amies, ’t Kapelleke Fashion, zwangerschapskledij Entrenousdeux en trouwkledij Prima Donna.
D-LUXE kent een bijzondere sfeer omwille van de mannequins uit de streek. Zij worden klaargestoomd achter de schermen met medewerking van kapsalons Veronique, Marijke & Virginie, Kristel en Jolien, Frenaro & Gundel. Schoonheidsinstituten Veronique, Eileen, Cachet, Elle et Lui en visagiste Evi zorgen voor de finishing touch. Gasten worden verwelkomd vanaf 19u en de eerste mannequins betreden de catwalk vanaf 20u. Het einde is voorzien omstreeks 22u30. Parking wordt voorzien op de site van houthandel CRAS.
 
VIP-formule
D-LUXE biedt ook een  VIP-formule aan.  Vanop een unieke locatie hebben VIP’s zicht op de collecties.  Ze  worden verwend met Champagne en oesters à volonté aangevuld met amuse gueules en een walking dinner. Voor de VIP’s is er een aparte parking voorzien.
 
Anno 2015 bestaat team D-LUXE uit Bert Schelfhout, Veronique Vromant, Dirk Nuyttens, Gregory Mestdagh, Charlotte Schelfhout, Matthias Vanneste en Naïma Vande Walle. De organisatie verloopt in samenwerking met Jong Vld Deerlijk en Open Vld Deerlijk.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s