Recordeditie D-LUXE 2014

Geplaatst op

De vijfde editie van modeshow D-LUXE was opnieuw grensverleggend… De vernieuwde organisatie pakte uit met een record aantal deelnemende zaken. Maar liefst dertien modezaken toonden gedurende het tweedaagse spektakel hun nieuwste collecties. “In dit bijzonder jaar presenteren we een uniek en compleet gamma voor mannen en vrouwen met ook kinderkledij, lingerie, trouwkledij en zelfs zwangerschapskledij.” reageert organisator Bert Schelfhout. “We legden onze gasten opnieuw in de watten met een drankje en lekkers.”

Met de avonden willen de organisatie de Deerlijkse modezaken regionaal op de kaart te zetten. Ze werken hierbij samen met lokale en regionale handelaars, die onder andere zorgen voor een hapje en drankje tijdens de modeshow. De 13 deelnemende zaken waren La Vita et Bella, Feeling Good, herenkledij Textila, kinderkledij De Zon, kinderschoenen Scoebidoe, herenkleding Pierrot, Amandine, Lingerie Ameye, Belles Amies, ’t Kapelleke Fashion, zwangerschapskledij Entrenousdeux, Labella en trouwkledij Prima Donna.

D-LUXE kent een bijzondere sfeer omwille van de mannequins uit de streek. Zij worden klaargestoomd achter de schermen met medewerking van kapsalons Frenaro, Marijke & Virginie, Kristel en Jolien en Davina. Schoonheidsinstituten La maison Natur’Elle, Veronique, Eileen, Cachet en Elle et Lui zorgen voor de finishing touch.

Anno 2014 bestaat team D-LUXE uit Bert Schelfhout, Tine Dujardin, Dirk Nuyttens, Veronique Vromant, Gregory Mestdagh, Charlotte Schelfhout, Matthias Vanneste, Margo de Bakker en Naïma Vande Walle. De organisatie verloopt in samenwerking met Jong Vld Deerlijk en Open Vld Deerlijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s